Landleven

Landleven

11 Nummers voor slechts €47,50 (40% korting)

Het Landleven tijdschrift verschijnt 11x per jaar en momenteel kan je kiezen uit de volgende 3aanbiedingen:

  • 3 nummers voor €20,- (8% korting en stopt automatisch)
  • 6 nummers voor €30,- (31% korting)
  • 11 nummers voor €47,50 (40% korting)

Bovenstaande aanbiedingen zijn ook van toepassing bij cadeau abonnementen (stoppen na afloop altijd automatisch). Leuk om iemand mee te verassen toch?

Hét tijdschrift voor buitenwonen en buitenleven

Als Landleven abonnee ontvang je 11x per jaar een tijdschrift met maar liefst 164 pagina's. Het blad staat elke keer weer opnieuw vol met alles wat met buitenwonen en buitennleven te make heeft. Het is dan ook hét blad speciaal voor mensen die buiten de bebouwde kom wonen met alles wat kenmerkend wordt door het platte land, natuur en buiten zijn.

Je zal in elke uitgave van Landleven kunnen rekenen op praktische informatie en onderwerpen zoals tuin en erf, natuur en landschap, dieren boerderijen, er op uit tips en creatieve artikelen. Ook lees je de mooiste interviews met echte natuurliefhebbers en zal je inspiratie kunnen opdoen middels boeiende reportages. Ook zal je in elk tijdschrift de lekkerste recepten kunnen vinden.

Het is daarnaast een blad voor het hele gezin. zelfs kleine kinderen vinden het al snel leuk om door te bladeren dankzij de schitterende foto's. En natuurlijk is het ook een blad die je niet bij het oud papier gooit als het uitgelezen is. Je buren, vrienden of familie zal je dankbaar zijn als ze een stapeltje oude Landlevens van je krijgen.

Wist je dat je als abonnee ook via de Landleven app gratis de digitale uitgaven kan lezen. Voor meer informatie bezoek je landleven.nl (waar je trouwens veel meer kan vinden dan de gratis app alleen).

Naast het "gewone" Landleven tijdschrift wordt er ook vier keer per jaar Landleven Special uitgebracht. Een abonnement op de Special is op onze website met veel voordeel te verkrijgen.

Landleven opzeggen

De kans dat je Landleven abonnee wil blijven is groot, maar opzeggen kan natuurlijk altijd als je rekening houd met een opzegtermijn van een maand. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Het Media Bedrijf. De klantenservice kan je bereiken via telefoonnummer 088 - 435 0800. Een e-mail sturen kan ook en wel naar:klantenservice@landleven.nl.