Landleven Special

Landleven Special

Een jaarabonnement voor slechts €25,00 (30% korting)

Naast het toch al bijzondere Landleven tijdschrift, wordt vier keer per jaar Landleven Special uitgebracht. Dit zijn schitterende bewaarnummers met ruim 130 pagina's. Een jaarabonnement van 4 nummers kan je nu voordelig afsluiten. Je betaald slechts €25,00 en dat is een korting van 30 procent.

Hét tijdschrift voor mensen die van buitenwonen en buitenleven houden

Een abonnement op het "gewone" tijdschrift Landleven is al erg leuk, maar met de specials erbij wordt het helemaal een feestje. Vier keer per jaar worden namelijk de specials uitgebracht en deze zijn extra dik en leuk.

De specials richten zich op diverse thema's, van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten. De thema's in 2022 zijn: Vogelland (11 februari 2022), Pluktuinen (27 mei 2022), Verbouwen (26 augustus 2022) en Koekjes (25 november 2022).

Landleven Special opzeggen

Een abonnement op Landleven Special is leuk en niet duur. Desondanks kan het altijd voorkomen dat je je abonnement wil opzeggen. Dit gaat eenvoudig door contact op te nemen met de ledenservice van de uitgeverij. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Het Media Bedrijf. De klantenservice kan je bereiken via telefoonnummer 088 - 435 0800. Een e-mail sturen kan ook en wel naar:klantenservice@landleven.nl.