Ariadne at Home Brocante

Ariadne at Home Brocante

6 Maanden voor €4,50 p/m

8 Keer per jaar wordt het woontijdschrift Ariadne at Home Brocante uitgebracht en dit is speciaal voor iedereen die houdt van de brocante woonstijl. Momenteel kan je een abonnement van 6 maanden afsluiten met 32% korting. De betaling gaat per maand en is slechts €4,50 en het abonnement is altijd opzegbaar.

Brocante Living

Het tijdschrift staat 8x per jaar helemaal in het teken van de brocante woonstijl. Je kan reportages verwachten van de mooiste brocante huizen waaruit je natuurlijk veel inspiratie kan halen voor je eigen woning. Het is echter niet alleen een inspiratie woonblad. In alle edities vindt je ook de beste brocante adressen em de beste webshops waar je brocante items kan kopen voor jouw eigen interieur.

Je zal vast begrijpen dat Ariadne at Home Brocante een uitgave van de makers van Ariadne at Home is. Beide bladen zijn populair, maar het verschil zit hem natuurlijk in de woonstijl die aan de orde komt. Welke jouw favoriet ook is, je leest in ieder tijdschrift praktische tips en ideeën waarmee je gelijk aan de slag kan gaan. Een thuis vol gezelligheid en warmte.

Als abonnee lees je het tijdschrift ook digitaal op je smartphone of tablet en dat helemaal gratis. Je hoeft je alleen maar even aan te melden middels je abonneenummer. Vervolgens kan je gelijk digitaal lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.

Ariadne at Home Brocante opzeggen

Bij het afsluiten van een proefabonnement is er geen sprake van je abonnement "moeten" opzeggen na afloop. Het stopt namelijk automatisch. Als je al abonnee voor onbepaalde tijd bent en je wil het opzeggen, dan moet je contact op te nemen met de uitgeverij. Ariadne at Home Brocante wordt uitgegeven door DPG Media en je kan ze telefonisch bereiken op 088 - 550 0250 (werkdagen van 09.00 - 21.00). Ook kan je middels https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/ vragen stellen en je abonnement opzeggen.