Ariadne at Home

Ariadne at Home

3 Nummers voor €11,99 (42% korting)

Maandelijks wordt het woontijdschrift Ariadne at Home uitgebracht en dit is speciaal voor iedereen die houdt van wonen met een landelijke touch. Momenteel kan je een proefabonnement afsluiten van 3 nummers voor €11,99 en dat is een korting van 42%. Ook zal na afloop het abonnement automatisch stoppen.

Happy Living met praktische tips & zelfmaakideëen

Ariadne at Home is het gezelligste woonblad van Nederland. In elk nummer vind je bijzondere stylingproducties, originele shopadressen en do-it-yourself ideeën om je interieur te verfraaien. Met een abonnement kun je maandelijks binnenkijken in de mooiste huizen die je inspiratie geven om van je eigen woning een warm thuis te maken.

Als abonnee lees je het woonblad ook gratis digitaal op je smartphone of tablet. Je hoeft je alleen maar even aan te melden middels je abonneenummer. Vervolgens kan je gelijk digitaal lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.

Al met al zal je middels het proef- abonnement alles kunnen lezen voor een creatief, warm en persoonlijk huis.

Ariadne at Home opzeggen

Bij het afsluiten van een proefabonnement is er na afloop geen sprake van je abonnement "moeten" opzeggen. Het stopt namelijk automatisch. Als je al abonnee voor onbepaalde tijd bent en je wil het opzeggen, dan dien je contact op te nemen met de uitgeverij. Ariadne at Home wordt uitgegeven door DPG Media en je kan ze bellen op 088 - 550 0250 (werkdagen van 09.00 - 21.00). Ook kan je middels https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/ vragen stellen en je abonnement opzeggen.