Wonen Landelijke Stijl

Wonen Landelijke Stijl

3 Nummers voor €9,- (63% korting)

Het woonblad Wonen Landelijke Stijl verschijnt 5x per jaar en wordt gezien als het grootste tijdschrift op het vlak van wonen van Nederland. Je kan nu gaan voor een proefabonnement van 3 nummers voor slechts €9,- en dat is 63% voordeliger dan de reguliere prijs. En na afloop stopt het abonnement automatisch, wel zo prettig toch? Ook kan je kiezen uit de volgden drie opties:

  • 1 jaar voor €5,54 per maand (30% korting) - incl. bestsellerbox *
  • 2 jaar voor €5,54 per maand (30% korting) - incl. bestsellerbox *
  • 3 jaar voor €5,54 per maand (30% korting) - incl. bestsellerbox *

* De gratis bestsellerbox met 5 topboeken heeft een waarde van €99,95
De speciaal ontworpen bestsellerbox bevat 5 van de best gelezen boeken van Nederland: De gunst van Nicci French, Het Koninklijk Huis van Herman Koch, Het resort van Sarah Pearse, Perfecte resten van Helen Fields en De zomer van je leven van Jill Mansell.

Wonen Landelijke Stijl is dé referentie voor voor wie houdt van de landelijke stijl

In elke editie lees je een selectie van exclusieve interieurreportages, afgewisseld met pittoreske logeeradressen, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes… Ook zorgen de stylisten elke keer weer voor een mooie stylingproductue waarmee je zelf meteen aan de slag kan gaan. Met een abonnement geniet je acht keer per jaar van interieurreportages over de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland, shoppingtips voor landelijke meubels en accessoires en pittoreske logeeradressen.

Als abonnee lees je Wonen Landelijke Stijl ook digitaal op je smartphone of tablet (gratis). Ook kan je als abonnee je rekenen op leuke lezersacties, deelnemen aan wedstrijden en met korting aan evenementen deelnemen.

Wonen Landelijke stijl opzeggen

Kies je voor het proefabonnement, dan zal je nadien geen abonnee worden voor onbepaalde tijd. Ben je dat al wel en wil je je abonnement opzeggen? Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij. Wonen Landelijke Stijl wordt uitgeven door DPG Media en je kan ze bellen op 088 - 550 0250. Online opzeggen kan ook en wel via: https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/.