vtwonen

vtwonen

3 Nummers voor €11,99 (53% korting)

Elke vier weken komt het populaire magazine vtwonen uit en je kan nu met veel voordeel een proefabonnement afsluiten. Voor 3 nummers betaal je slechts €11,99 en dat is een korting van 53%. Ook prettig is het gegeven dat het proefabonnement automatisch stopt. Ken je het woon tijdschrift al en wil je veel korting voor een langer abonnement? Je kan gaan voor de volgende drie abonnementen:

  • 1 jaar - 33% korting - €7,50 per maand - €7,00 per nummer
  • 2 jaar - 38% korting - €7,00 per maand - €6,50 per nummer
  • 3 jaar - 42% korting - €6,50 per maand - €5,63 per nummer

De losse winkelprijs is €8,44 per nummer, dus zoals je kan zien is de korting zeker de moeite waard voor het leuke woontijdschrift die 16x per jaar verschijnt.

vtwonen biedt wooninspiratie en woongeluk

Met een abonnement op vtwonen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van woontrend en lifestyle. Ook zal je handige tips en tricks kunnen lezen om zelf je huis te stylen middels o.a. praktische doe het zelf ideeën. Elke vier weken kan je rekenen op een mix van persoonlijke verhalen en woonstijlen. Een populaire rubriek "binnenkijken" komt ook elke maand terug. Je zal een kijkje nemen in de meest stijlvolle huizen en zodoende inspiratie kunnen opdoen. Het tijdschrift is daarmee ideaal voor de geen die gaan verhuizen, restylen of gewoon gek zijn op alles wat met huis en tuin te maken heeft.

De redactie van vtwonen brengt ook regelmatig specials uit, zoals het vtwonen posterboek en meer.

Als vtwonen abonnee kan je rekenen op meer voordelen. Je ontvangt het blad zaterdagochtend, dus eerder dan dat ie in de winkel ligt. Je leest vtwonen ook gratis digitaal. En misschien wel het leukste: elke maand worden willekeurige abonnees verrast met een cadeau uit de rubriek "vtwonen loves".

vtwonen opzeggen

Kies je voor een proefabonnement van 3 nummers, dan zal die na afloop automatisch stoppen. Ga je voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar, dan zal je na de gekozen periode abonnee voor onbepaalde tijd worden. Natuurlijk is opzeggen erg eenvoudig, mits je rekening houd met een opzegtermijn van een maand. Je kan gratis bellen naar 088 - 550 0250 voor het benaderen van de ledenservice. vtwonen wordt uitgegeven door DPG Media magazines en via hun website kan je ook eenvoudig de klantenservice contacteren: https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/.