TuinSeizoen

TuinSeizoen

4 nummers voor €14,95 (46% korting en stopt automatisch)

Elke maand verschijnt hét tijdschrift voor de echte tuinliefhebber TuinSeizoen. Je kan nu erg voordelig kennismaken met het tuin tijdschrift en wel door te kiezen voor een proefabonnement van 4 nummers voor €14,95 en dat is toch mooi en korting van 46%. Ook kan je kiezen voor 5 nummers voor €17,50 (50% korting) of 10 nummers voor €49,95 (28% korting). Echter na afloop zal je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd worden. Je kan de 3 genoemde (proef-) abonnementen ook cadeau geven en dan stopt het natuurlijk automatisch na afloop van het gekozen aantal nummers.

Met TuinSeizoen geniet je nog meer van je tuin!

Als je een echte tuinliefhebber bent, dan is een abonnement op TuinSeizoen wel heel erg leuk om te krijgen of jezelf cadeau te doen. In elk nummer zal het magazine je weer weten te inspireren. Verwonder je over de mooiste tuinreportages, het laatste tuinnieuws om je tuin nog mooier te maken en uitgebreide plantenportretten. Het blad staat ook boordevol adviezen van experts met praktische tips voor je siertuin, moestuin, terras en vijver.

Als abonnee lees je sowieso het blad goedkoper en eerder dan in de winkel. Daarnaast zal je ook gratis de digitale uitgaven van het tijdschrift kunnen lezen. En je kan rekenen op speciale abonneevoordelen.

TuinSeizoen opzeggen

Een proefabonnement op TuinSeizoen zal na afloop automatisch stoppen. Bij de overige wordt je abonnee voor onbepaalde tijd. Opzeggen kan echter snel en eenvoudig door contact op te nemen met de uitgeverij (Vipmedia). Je kan bellen naar 076 - 530 1718 (ma t/m vrij van 9.00 - 12.00). Een e-mail sturen kan ook: abo.tuin@vipmedia.nl (vermeld dan zeker je abonneenummer).