Stijlvol Wonen

Stijlvol Wonen

6 Maanden voor €4,50 p/m

Het woonmagazine Stijlvol Wonen verschijnt 8x per jaar en staat (hoe kan het ook anders) in het teken van wonen op een stijlvolle manier. Maak met 39% korting kennis met het leuke tijdschrift door te kiezen voor een 6 maanden abonnement voor €4,50 p/m.

Haal de x-factor in huis

Met een abonnement op Stijlvol Wonen kan je binnenkijken in interieurs met de x-factor. Je leest van woonprofessionals hun stijlgeheimen die je gelijk kan toepassen op je eigen woning. Je kan rekenen op tips & trics zoals: hoe style je een bed, kast, bijzettafel en meer. Al met al kan je vooral veel ideeën verwachten waarmee je je eigen interieur een chique boost kan geven die niet zakelijk of kil aandoet. Een warm-hedendaagse woonstijl!

Ook bevat het tijdschrift diverse verslagen van citytrips en leuke logeeradressen en reportages over meubel- en woonbeurzen. En wat dacht je van shoppingtips voor elke ruimte in huis?

Stijlvol Wonen opzeggen

Zoals gezegd is het proefabonnement er niet eentje die na afloop automatisch zal stoppen. Je kan echter eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van de uitgeverij en binnen een minuut is het allemaal geregeld (maand opzegtermijn). Stijlvol Wonen wordt door DPG Media uitgegeven en je kan ze bellen op 088 - 550 0250 (werkdagen van 09.00 - 21.00). Je kan ook middels https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/ vragen stellen en je abonnement opzeggen.