Scandinavian Living

Scandinavian Living

Tot maximaal 37% korting

6 Keer per jaar verschijnt het Scandinavian Living magazine. Je kan momenteel profiteren van maximaal 37% op een abonnement ( 5 euro per nummer i.p.v. 7,99). De volgende drie opties zijn er:

  • 3 nummers voor €18,95 | 21% korting (stopt automatisch)
  • 5 nummers voor €26,95 | 33% korting
  • 10 nummers voor €49,95 | 37% korting

Bovenstaande opties zijn ook van toepassing als je Scandinavian Living cadeau wil geven. De cadeau abonnementen van 5 en 10 nummers zullen dan natuurlijk ook automatisch stoppen.

De Scandinavische levensstijl op zijn best!

Neem een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en volg de laatste trends op het gebied van Scandinavian design. Het magazine vertegenwoordigt alles waar Scandinavië om bekend staat: het tijdloze design, handgemaakte voorwerpen, ambachten, duurzaamheid, natuurlijke materialen, enz.

In elk nummer vind je de beste Scandinavische hotspots, portretten en prachtige styling. Volg de laatste trends van Scandinavisch design, architectuur, interieur en wonen.

Als abonnee lees je het tijdschrift ook gratis digitaal. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de nieuwsbrief te ontvangen. En misschien nog wel het leukste...je kan van speciale abonneevoordelen profiteren.

Scandinavian Living opzeggen

Het tijdschrift Scandinavian Living wordt uitgeven door Vipmedia. Je kan de klantenservice bereiken op telefoonnummer 076 - 850 70 16. Meer info vindt je op www.mijntijdschrift.net/shops/contact.