Onze Eigen Tuin

Onze Eigen Tuin

4 nummers €32,60 (19% korting)

Voor de echte tuinliefhebbers is een abonnement op het tijdschrift Onze Eigen Tuin wel heel erg leuk. Ideaal om cadeau te geven, maar het blad jezelf gunnen is natuurlijk ook een optie. Elk kwartaal verschijnt het tuinblad en nu kan je gebruik maken van een unieke actie: 4 nummers voor €32,60.

Hét lijfblad voor lezende tuiniers

Onze Eigen Tuin is een informatief, eigenzinnig en onafhankelijk tijdschrift met dieper gravende, prettig leesbare artikelen van kenners over vormgeving en beplanting van de tuin, groente en fruit, tuingeschiedenis en -literatuur, kunst en natuur. En dat al ruim 50 jaar! Het tuinblad onderscheidt zich vooral door deskundigheid en een eigen visie. De nadruk ligt op de architectuur van tuinen met aandacht voor detail en vormgeving.

Als abonnee ontvang je de Onze Eigen Tuinpas en die bied voordeel bij kwekerij- of tuinbezoek, bij aanschaf van boeken of bij advies over tuinaanleg.

Onze Eigen Tuin opzeggen

Na afloop van het jaarabonnement van 4 nummers zal je abonnee voor onbepaalde tijd worden. Wil je dat niet, dan zal je rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden, je abonnement eenvoudig kunnen opzeggen. Je neemt hiervoor contact op met de uitgeverij en dat is Het Huis van Linnaeus BV. Je kan de abonneeservice bereiken op 020 - 320 2823 of mailen via abonnementen@onzeeigentuin.nl (vermeld dan zeker je abonneenummer).