Landidee

LandIdee

4 nummers voor €14,95 (46% korting en stopt automatisch)

Het populaire tijdschrift LandIdee verschijnt 6x per jaar en is leuk om cadeau te geven, maar nog leuker om jezelf mee te verwennen. Een proefabonnement van 4 nummers kost nu slechts €14,95 en dat is een korting van 46%. Liever een jaar of tweejarig abonnement? Voor een jaar betaal je €29,95 en dat is 28% korting op de reguliere prijs. Voor 2 jaar betaal je €54,95 en dat is een mooie korting van 34%.

Boordevol inspiratie voor binnen- en buitenleven

LandIdee staat elke twee maanden boordevol met tips en ideeën voor iedereen die wil genieten van het binnen- en buitenleven. Elke uitgave van het huis & tuin tijdschrift is geïnspireerd op een seizoen. Er wordt veel aandacht besteedt aan natuur, cultureel erfgoed, tuinieren, feelgood, koken, interieur en gezondheid.

Als LandIdee abonnee profiteer je niet alleen van de hoge korting, je zal ook elke 2 maanden het tijdschrift thuis bezorgd krijgen (eerder dan dat het blad in de winkel te verkrijgen is). Ook lees je gratis de digitale versies van het magazine en verder kan je rekenen op abonneevoordelen. Het laatst genoemde zal je o.a. middels de nieuwsbrieven kunnen verwachten, denk hierbij aan hoge korting op producten of dagjes uit.

LandIdee opzeggen

Als je voor een proefabonnement kiest van 4 nummers, dan zal die na afloop automatisch stoppen. Bij de overige aanbiedingen wordt je na afloop van de actieperiode abonnee voor onbepaalde tijd. Natuurlijk kan je het abonnement eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij. LandIdee wordt uitgegeven door Vipmedia en je kan ze bellen op 076 - 530 1719 (ma t/m vrij van 9.00 - 12.00). Een e-mail sturen kan ook en wel naar: abo.landidee@vipmedia.nl (vermeld zeker je abonneenummer).