Herenhuis

Herenhuis

12 Nummers voor €98,- (22% korting)

Als Herenhuis abonnee ontvang je 6x per jaar het eerste woonmagazine van Nederland dat volledig gericht is op het wonen in historische panden. Voor 6 nummers betaal je €58,- en voor 12 nummers (twee jaar) slechts €98,- Het is dus voordeliger om te kiezen voor een tweejarig abonnement, want dan bespaar je 22% op de reguliere prijs. Het is ook mogelijk om 6 of 12 nummers cadeau te geven.

Herenhuis magazine

Herenhuis is een uniek woontijdschrift dat volledig gericht is op het wonen in historische, beeldbepalende huizen. Het oogstrelende magazine besteedt aandacht aan interieur, vakmanschap, restauratie, historie en culturele uitstapjes. Daarnaast worden lezers op deskundige wijze geïnformeerd over onderhoud, energiebesparing, nieuwe wet- en regelgeving en subsidies.

Als abonnee kan je ook rekenen op unieke lezersacties en aanbiedingen en je kan gratis het woontijdschrift digitaal lezen op je smartphone of tablet.

Wist je dat Herenhuis Magazine meer dan 26.000 tevreden abonnees heeft?

Herenhuis opzeggen

Wil j na afloop van de gekozen periode geen abonnee voor onbepaalde tijd worden? Opzeggen is eenvoudig door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij. Herenhuis wordt uitgegeven door BCM media en je kan ze op kantoortijden telefonisch bereiken op 040 - 844 7644. Een e-mail sturen kan ook: abonnement@bcm.nl.