Groener Wonen

Groener Wonen

Jaarabonnement voor €24,95 (22% korting)

Vier keer per jaar verschijnt het tijdschrift Groener Wonen. Een jaarabonnement kost nu tijdelijk slechts €24,95 en dat is een korting van 22%. Je betaald dan €6,24 per nummer i.p.v. €7,95. Na afloop zal het abonnement niet automatisch stoppen. Wens je geen abonnee te blijven, zeg dan tijdig op. Je kan ook voor de zelfde prijs een abonnement van 4 nummers cadeau geven en cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch.

Comfortabel en duurzaam wonen

Groener Wonen is het tijdschrift gericht op duurzaam wonen (isolatie, warmtepompen, zonne-energie, etc.) en milieuvriendelijk leven zonder in te hoeven leveren op comfort. Je kan rekenen op veel informatie en praktische tips.

Comfortabel wonen en toch geld besparen op de energierekening. Natuurlijk een hot item tegenwoordig en wat dat betreft is het fijn dat er een tijdschrift is met veel informatie en praktische tips. Het gaat is het magazine zeker niet alleen over grote en dure maatregelen, vooral lifestyle krijgt aandacht. Met aandacht over kamerplanten en het positieve effect daarvan, zero waste koken, groen vakantie vieren, en meer.

Groener Wonen heeft ook aandacht voor de leefomgeving, bijvoorbeeld met alles over een duurzame inrichting van je tuin, interieur ontwerpers die zich richten op duurzaamheid en meer. Een inspirerend blad wat zich richt op een betere toekomst voor de volgende generaties.

Groener Wonen opzeggen

Het tijdschrift Groener Wonen wordt uitgeven door Vipmedia. Je kan de klantenservice bereiken op telefoonnummer 076 - 850 70 16. Meer info vindt je op www.mijntijdschrift.net/shops/contact.