Gardeners’ World

Gardeners' World

Tot maximaal 40% korting

Tien keer per jaar verschijnt het tuinmagazine Gardeners' World en je kan nu kiezen voor een proefabonnement van 3 nummers voor €15,- en dat is een korting van 28%. Liever meer korting? Ga voor 12 nummers voor €50,- (40% korting). Het abonnement van 3 en 12 nummers kan je ook cadeau geven.

Tuinier advies & inspiratie

Mis je kleur in de tuin? Wil die ene plant niet zo goed groeien als je had gehoopt? Het tuinmagazine Gardeners' World helpt je met slimme oplossingen, mooie bloeiers en tips om van je tuin een paradijs te maken. Het is dé gids naar de tuin die jij voor ogen hebt.

Het tuintijdschrift richt zich op grote tuinen, kleine tuinen, perfect aangelegde tuinen of een gereguleerde wildernis. Al deze soorten, van je volkstuin tot je balkon, vindt je terug in het magazine. Je leest vooral erg veel praktische tips die je makkelijk en duurzaam kan toepassen op je eigen situatie. Problemen oplossen door gebruik te maken wat de natuur ons biedt dus.

Gardeners' World opzeggen

Rekening houdend met een opzegtermijn van een maand, kan je Gardeners' World eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de abonneeservice van de uitgeverij. Het tuinmagzine wordt uitgegeven door F&L Media BV en je kan ze bellen op 024 - 202 7827. Een e-mail sturen kan ook en wel naar klantenservice@gardenersworldmagazine.nl (vermeld je abonneenummer).