Eigen Huis en Interieur

Eigen Huis & Interieur

2 Nummers voor €9,- (67% korting)

Elke twee maanden verschijnt het meest toonaangevende designtijdschrift van Nederland en voordelig kennismaken kan nu middels een proefabonnement. Voor twee nummers betaal je slechts €9,- en dat is 69% voordeliger dan de reguliere prijs. En het proefabonnement stopt automatisch! Liever abonnee worden voor langere tijd met korting? Onderstaande opties zijn er ook:

  • 1 jaar voor €23,85 per half jaar (28% korting) | €7,95 per nummer
  • 2 jaar voor €22,50 per half jaar (32% korting) | €7,50 per nummer
  • 3 jaar voor €20,85 per half jaar (37% korting) | €6,95 per nummer

Hét woonblad over design, interieur, kunst en ontwerpers

Eigen Huis & Interieur gidst je zes keer per jaar door de mooiste eigentijdse interieurs en trends in binnen- en buitenland. In de uitgebreide woonreportages (meer dan 100 pagina’s!) vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis en zorgen paginagrote beelden voor verrassende momenten. In elk nummer brengt het team verslag uit over jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken en stelt het een eigenzinnige styling voor, die persoonlijkheid en karakter aan je woning geeft. Uitvoerige leesartikelen en interviews, stijlanalyses van de specialist en citytrips die je hart sneller doen slaan, maken je woonplezier compleet.

Als abonnee lees je ook gratis de digitale edities op je tablet of smartphone en dat zelfs tot 3 edities terug. Zo wordt het helemaal een onmisbare bron van inspiratie.

Eigen Huis & Interieur opzeggen

Eigen Huis en Interieur wordt door DPG Media uitgegeven en je kan de abonneeservice bellen op 088 - 550 0250 (werkdagen van 09.00 - 21.00). Dit is de makkelijkste manier om je abonnement op te zeggen. Je kan echter ook middels https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/ vragen stellen en je abonnement opzeggen.