De Tuin op Tafel

De Tuin op Tafel

Tot maximaal 37% korting

De Tuin op Tafel is hét moestuinieren blad van Nederland en verschijnt 4x per jaar. Je kan nu profiteren van maximaal 37% korting door een jaarabonnement af te sluiten. Hiervoor betaal je slechts €19,95. Ook kan je gaan voor 8 nummers (2 jaar) en daarvoor betaal je slechts €39,95 (31% korting). Beide abonnementen kan je ook cadeau geven en de gelukkige ontvanger zal na afloop geen abonnee voor onbepaalde tijd worden.

Hét tijdschrift over moestuinieren

Het tijdschrift De Tuin op Tafel staat vier keer per jaar boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Je kan rekenen op veel informatie over het moestuinieren. Natuurlijk worden ook vele vragen beantwoord, zoals hoe kweek je spruitjes en hoe bescherm je je gewassen tegen ongedierte. Ook zal je in het blad veel recepten kunnen vinden en natuurlijk zijn die vooral gebaseerd op je "eigen oogst". Al met al is het een leuk blad voor de liefhebbers van moestuinen.

Als abonnee ontvang je het tijdschrift automatisch thuisbezorgd en ook nog eens goedkoper dan in de winkel. Ook kan je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief met nog meer tips. En als laatste... je kan profiteren van speciale abonneevoordelen. Te denken valt aan korting op leuke moestuin producten e.d.

De Tuin op Tafel opzeggen

Na afloop van de gekozen actie periode zal je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd worden. Wil je dit liever niet of wens je sowieso je abonnement op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de uitgever. De Tuin op Tafel wordt uitgegeven door Vipmedia en je kan ze bellen op 076 - 850 7016. Ook kan je via de website https://mijntijdschrift.net/shops/contact de klantenservice contacteren.