Buitenleven

Buitenleven

24% korting bij een tweejarig abonnement

Het schitterende magazine Buitenleven verschijnt 9x per jaar en is erg leuk om cadeau te geven of jezelf mee te verwennen. Momenteel kan je kiezen voor 9 nummers voor €97,50 en dat is helaas niet veel voordeliger dan de winkelprijs (slechts 6%). Als je wel korting wil kan je kiezen voor 18 nummers (2 jaar) voor €158,- en dat is 24% korting op de reguliere prijs.

Hét tijdschrift voor mensen met (licht)groene vingers

Bij de titel van het tijdschrift "Buitenleven" zal je kunnen denken dat het blad vooral aandacht besteed aan het buitenleven (tuin, vrije tijd e.d.). Dit klopt ook wel, maar het is vooral een inspiratiemagazine voor iedereen met (licht)groene vingers. Je leest namelijk alles over binnen- en buitenplanten in je tuin, balkon of huiskamer. Je blijft op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tuinieren en dieren in en om het huis.

Elk tijdschrift staat vol met schitterende fotoreportages, doe het zelf ideeën, mooie artikelen, adviezen voor je tuin en meer. Elk blad bevat een thema, zoals het oogstseizoen, boeren buitenleven, voorjaarsspecial, e.d.

Als Buitenleven abonnee profiteer je ook gratis van de "Mijn Stek App". Dit is de app die tuinieren nog makkelijker en leuker maakt. Ook zal je o.a. updates ontvangen wanneer je je pannekoekplant water moet geven en wanneer je rozenstruik een snoeibeurt nodig heeft.

Buitenleven opzeggen

Na afloop van het gekozen aantal nummers zal je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd worden. Natuurlijk kan je middels de abonnementenservice Buitenleven eenvoudig opzeggen. Je moet wel rekening houden met een opzegtermijn van 2 maanden. Het tijdschrift wordt uitgegeven door BCM Media en je kan de ledenservice bereiken via 040 - 844 7644. Een e-mail sturen kan ook en wel naar abonnement@bcm.nl.